• Home
  • Cloud
  • 2016 m. kovo 29 d. Asociacija dalyvavo Užsienio reikalų ministerijojos organizuotoje neformalioje praktinėje diskusijoje apie ES prekybos politikos strategiją, kuri projektuojama šiandienai ir ES ateičiai.

2016 m. kovo 29 d. Asociacija dalyvavo Užsienio reikalų ministerijojos organizuotoje neformalioje praktinėje diskusijoje apie ES prekybos politikos strategiją, kuri projektuojama šiandienai ir ES ateičiai.

2016 m.  kovo 29 d. Asociacija dalyvavo Užsienio reikalų ministerijojos organizuotoje  neformalioje praktinėje diskusijoje  apie ES prekybos politikos strategiją, kuri projektuojama šiandienai ir ES ateičiai.

Europos Komisijos Prekybos direktorato Strateginio padalinio atstovė Rūta Žarnauskaitė  pristatė ES prekybos politikos strategiją „Prekyba visiems: Atsakingesnės prekybos ir investicijų politikos kūrimas“.

Buvo aptarti esminiai naujosios ES Prekybos politikos strategijos aspektai, nauji prekybos politikos instrumentai, kurie yra atspindėti šiuo metu vykstančiose derybose ir būsimose derybose dėl laisvosios prekybos susitarimų, galimybės ir nauda ES ekonomikai bei ES verslui.

Prekybos strategija rasite čia: http://trade.ec.europa.eu/doclib/docs/2016/january/tradoc_154147.pdf